Kant en klare traktaties

Geen traktatiestress meer, hoe fijn is dat! 

Heb je geen idee, zin, inspiratieloos, druk met werk of andere dingen, maar wil je wel leuke, maar vóóral originele traktaties voor je kind om uit te delen op school, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of bso? Dan hebben wij de oplossing: kant-en-klare traktaties in veel thema's.

Het assortiment wisselt regelmatig, om elke keer weer nieuwe en op dat moment populaire traktaties te hebben. Daarom zijn de voorraden niet al te groot. Momenteel zijn de kant en klare traktaties van Pokemon, Fortnite, Wednesday, Stitch & TikTok traktaties op school erg populair.

Op het kinderdagverblijf en peuterspeelzaal zijn de kant en klare traktaties van Woezel en Pip, Peppa Pig, Nijntje & PAW Patrol populair.

De kant en klare traktaties zijn dus ook echt kant en klaar en kunnen gelijk uitgedeeld worden. Het enige wat je zelf nog moet doen zijn de traktaties in een leuke mand, doos of kratje doen.

TIP: bij o.a de Hema zijn klapkratjes te koop in veel verschillende kleuren waar je de traktaties leuk in kan doen, daarna is de krat ook nog te gebruiken voor klein speelgoed of knuffels.

Alle producten die in de traktaties zitten zoals de Oreo koekjes, lolly's, rozijnen, spekjes etc zijn minimaal nog 3 tot 6 maanden houdbaar. 

Alle traktaties worden met handschoenen aan gemaakt en verpakt. De meeste producten/snoep zijn voorverpakt.

Zit jouw thema er niet bij of heb je een vraag? Stuur dan een berichtje naar 06-47759464 en dan kijken we mee. 

© 2019 - 2024 ik regel jouw kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel